понеделник, 28 март 2011 г.

Aircell ще пусне първия „летящ” смартфон

Aircell, водеща компания за комуникации по време на полет, обяви през миналата седмица новия си продукт Aircell Smartphone – ново поколение телефон, предназначен специално за бизнес самолети. Новото устройство позволява на пасажерите да избират и да бъдат избирани докато са на борда на самолета със същата леснота и удобство, както го правят със собствения си телефон на земята. Смартфонът ще функционира на ОС Android, което отваря възможност за различни функционалности в бъдеще.

Новият Aircell ще предоставя на пътниците най-доброто качество на звука в авиацията чрез редица вградени технологии и характеристики на дизайна. С диагонал от 3.8 инча, цветният тъчскрийн на устройството е най-големият екран на самолетен телефон до сега.

„Резултат от продължителни изследвания в сферата на индустриалния дизайн и човешкия фактор, смартфонът Aircell въплъщава идеята за ново поколение комуникации при полет. Устройството дава на пасажерите точно каквото искат – най-добре звучащия, най-добре изглеждащия и най-лесния за употреба телефон в авиацията”, обявява Джон Уейд, изпълнителен вицепрезидент на Aircell. „Получихме изключително добра обратна реакция от всички в индустрията, и очакваме с нетърпение пускането на продукта на пазара по-късно тази година”.


Няма коментари:

Публикуване на коментар