понеделник, 28 февруари 2011 г.

Kodak и Konica подписаха глобален договор за дистрибуция

Kodak и Konica подписаха глобален договор за дистрибуцияКлиентите на Kodak и Konica Minolta Business Technologies, Inc. (Konica Minolta) имат вече достъп до широк обхват от мощни цифрови системи за печат благодарение на новото споразумение между компаниите.

Според него, копаниите ще предлагат цифрови системи от собственото си продуктово портфолио, с което опциите на клиентите ще се увеличат. „Ние разбираме нуждите на своите клиенти и сме решени да им осигурим най-доброто на пазара”, казва Philip J. Faraci, президент и директор на отдела за оперативни разработки в Eastman Kodak Company. “Kodak са горди да предложат на Konica Minolta своето портфолио, което в комбинация с бизнес програмите ни за равитие ще послужат за основа за бъдещо развитие на клиентската база.”

Kodak ще продават цифровите преси Konica Minolta PRESS C6000, C7000, и C8000 в САЩ, Великобритания, Германия, и Франция, както и монохромните Konica Minolta PRO 1200/1200P в САЩ. Това включва пълната продуктова гама, включително и контролери и аксесоари, като например, Print Controller за CREO Color Server, разработен от групата за неотложни решения на Kodak.

От друга страна, Konica Minolta ще продължи да продава цифровите системи KODAK DIGIMASTER в Европа, и в Япония, както и цветните преси KODAK NEXPRESS в САЩ, и Австралия. Всички продукти  ще запазят брандовите имена на своите производители.

Освен това е известно, че KODAK Products се поддържат от службата за поддръжка KODAK Service and Support, която наброява повече от 3 000 професионалисти от 120 страни, а в организацията за директно обслужване на клиенти на Konica Minolta работят повече от 5 000 професионални техници.

Ето защо, очакванията в индустрията са, че програмата за сервизно облсужване ще изпълни на максимум очакванията на клиентите, и по всяка вероятност ще подпечата с успех новото споразумение между двете компании.

Няма коментари:

Публикуване на коментар