вторник, 23 август 2011 г.

Как да имаме по-бърз достъп до услугите на Google


Как да имаме по-бърз достъп до услугите на GoogleПрез юни, Google започнаха тестoвe за въвеждане на черна лента за навигация, която да се появява в горната част на продуктовите страници на Google, по подобие на лентата в Google Reader, Google +, Gmail, и Search. Тази лента трябваше да замени стария бял бар, и да осигури по-бърз достъп до услугите на компанията, включително Google + уведомленията, и настройките на акаунта ви.

В тази връзка, ако вие сте от онези запалени фенове на Google, които очакват с нетърпение всички новости свързани с тази компания, от CNet имат предложение за вас. Можете да изпробвате разширението за Chrome +Everything, което ще направи тази лента за навигация видима постоянно, докато сърфирате в интернет.

Веднъж активирана, черната лента ще се появява в горната част на всеки уеб сайт, който разглеждате, и по този начин ще имате достъп до услугите на Google и до Google + уведомленията. Ако пък искате да скриете лентата над даден уеб сайт, всичко, което трябва да направите е да кликнете върху Hide. Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар