понеделник, 28 февруари 2011 г.

ASRock ще акцентира върху продуктите за забавления на CeBIT 2011

За започващото утре изложение CeBIT 2011 компанията ASRock е подготвила цяла серия нови мултимедийни HTPC компютри за домашни забавления както и обновена линия дънни платки, насочени към геймъри и РС ентусиасти.

С наближаването на поредното издание на технологичното изложение CeBIT, което стартира на 1 март в Хановер, зачестяват и анонсите от страна на ИТ производителите. Поредният пристига от компанията ASRock, която се готви да демонстрира новото от най-силните си страни, а именно компактните и стилни HTPC устройства за домашни мултимедийни забавления, както и най-новите си дънни платки – отново с акцент върху забавленията.
Като изхожда от предположението, че съвременните потребители търсят от компютрите си възможно най-много функционалност на възможно най-малко пространство, по време на CeBIT 2011 ASRock ще покаже най-новото от неттоп HTPC гамата си, което ще се представлява от сериите машини Vision 3D, CoreHT и ION 3D HTPC.
ASRock Vision 3D HTPC nettop

Очевидният флагман тук е второто поколение на мини-компютрите Vision 3D HTPC, които ще предлагат комбинация от най-модерните Intel Sandy Bridge и 2-ро поколение Core процесори и NVIDIA GeForce GT540M графични карти плюс поддръжка на технологиите NVIDIA 3D Vision и 3DTV Play. Всичко това, според компанията, би трябвало да осигурява както безпроблемен плейбек на HD филми, така и възможности за гейминг с последното поколение динамични РС игри.
ASRock Fatal1ty P67 Professional motherboard

Както споменахме, забавленията са основен акцент и в портфолиото от дънни платки, подготвено от ASRock за щанд D35 в Зала 17 изложението. За разлика от миналата година, този път от ASRock ще демонстрират топ представителите на motherboard продуктите си (дъната от серията Fatal1ty Gaming Motherboard, с помощта на известния американски професионален геймър Джонатан Уендъл, популярен в онлайн средите с псевдонима Fatal1ty (на снимката горе).
ASRock Motherboard with B3 stepping chipset sticker

От компанията специално подчертават, че всички нейни нови дъна за Intel Sandy Bridge процесори вече са оборудвани с оправени B3 stepping чипсети, т.е. не страдат от открития наскоро производствен дефект, който затрудни доставчиците на такива дънни платки. За да подчертаят разликата, от ASRock слагат на въпросните продукти специални стикери, които указват принадлежността им към обновената с безпроблемни чипсети линия. 
Информация за цените и наличността на дебютиращите на CeBIT 2011 нови продукти на ASRock може да се търси при дистрибуторите на марката за нашата страна - Мост и Вали Компютърс.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар