четвъртък, 3 март 2011 г.

Вече е достъпен първият 3D канал “за възрастни” - Penthouse 3D

Penthouse 3D е първият световен телевизионен канал "за възрастни", който предлага "100% оригинално" 3D HD съдържание. От днес Penthouse 3D ще се излъчва ежедневно от 23.00 до 05.00 часа Централно европейско време чрез криптиран сигнал до всички ТВ разпространители в Европа.


Поредното доказателство за безмилостното настъпление на модата на 3D съдържанието е навлизането му и в порно индустрията, която, между другото, от години се отличава със завидна технологична напредничавост. Налице е и конкретно измерение на този факт, а именно, появата на първия световен телевизионен канал "за възрастни", който излъчва 100% оригинално 3D съдържание, при това в HD резолюция - Penthouse 3D.
Penthouse 3D TV channel

Всъщност от Penthouse още през миналата година обещаха да пуснат 3D канал за аудиторията в САЩ, но поради некоментирани причини от студиото са решили да зарадват първо еротоманите на Стария континент - от днес Penthouse 3D ще се излъчва ежедневно от 23.00 до 05.00 часа Централно европейско време чрез криптиран сигнал до всички ТВ разпространители в Европа.

Penthouse 3D TV channel

Според Penthouse, компанията снима в 3D, подготвяйки се за настоящия дебют, още от лятото на миналата година, така че почитателите на повече дълбочина в забавленията за възрастни няма да страдат от недостиг на материали. Разбира се, за да се наслаждават адекватно на триизмерното съдържание, те ще трябва да разполагат с подходящ 3D телевизор и очила.

Първият 3D порно канал ще е достъпен благодарение на компанията СЕС АСТРА, която е сключила споразумение за разпространение на Penthouse 3D чрез сателита на АСТРА на орбитална позиция 23.5о Изток (11778.00MHz, вертикална поляризация).

Няма коментари:

Публикуване на коментар