четвъртък, 3 март 2011 г.

На изложението CEBIT 2011, G.Skill показва нов модел SSD и бързи DDR3 памети

На изложението CEBIT 2011 в Хановер, тайванската компания G.skill, която е водещ производител на памет и  SSD устройства, показа най-новият си Phoenix II SATA 6.0 Gbps SSD диск. Освен него беше показана и новата геймърска  серия  памети Sniper PC Gaming Memory Series, която е със страхотен тематичен дизайн,  както и други  ултра бързи модели памет, включително и DDR3 2300MHz CL7.




SSD диска G.Skill Phoenix II е базиран на модерния и изключително сполучлив и производителен контролер SandForce SF-2000, както ина последно поколение 25нм NAND FLASH чипове на Micron. Благодарение на последния високоскоростен стандарт SATA 6GBps, G.Skill Phoenix II осигурява невиждана до момента скорост на непрекъснато четене/запис от 550/500 MB/s. Диска ще е наличен за продажби през второто тримесечие на тази година.



Като следствие от продължаващия успех на сериите памети Ripjaws и RipjawsX,  G.Skill разширява избора на геймърите с един напълно нов и уникален дизайн  на производителните си модули геймърска памет. Серията памети  G.Skill Sniper DDR3 Gaming Memory Series е с умикален дизайн на радиаторите на модулите, който допълва стила на PC ентусиастите и геймърите, които обичат техните машини да изглеждат страхотно. Продуктите от тази серия DDR3 памети ще са налични при дистрибуторите на G.Skill в началотона м.март.



С цел да отговарят на растящите изисквания на екстремните овърклокъри и ентусиасти и на жаждата им за най-висока и производителна памет,  G.Skill показа DDR3 комплект памети с работна честота 2300MHz и 2133Mhz с латентност съответно CL7 и CL6! Тези два модела принадлежат на популярната G.Skill RipjawsX серия и ще позволят на ентусиастите да достиганат до абсолютно максималната възможна производителност с техните Intel P67 платформи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар