четвъртък, 3 март 2011 г.

iOS 4.3 ще бъде достъпна за изтегляне от 11 март

iOS 4.3 ще бъде достъпна за изтегляне от 11 мартСпоред представената информация по време на събитието на Apple, iOS 4.3 ще излезе с подобрена производителност за Safari, функционалност за безжичен стрийминг на аудио и видео на файлове от iTunes, актуализации за AirPlay, опция за персонален hotspot, и много други.

“С повече от 160 милиона iOS устройства по света, в това число около 100 милиона iPhone телефона, растежът на iOS платформата е безпрецедентен”, каза CEO на Apple, Стийв Джобс.

Презентацията беше направена от Scott Forstall, старши вицепрезидент на iOS software. Той отдели достатъчно внимание и засегна иновацията при интегрирането на Nitro JavaScript от Mac OS X с мобилното проложение на Safari, което позволява значително увеличаване на скоростта на изпълнение на JavaScript код.

Освен това, iOS 4.3 ще предлага поддръжка в iPad 2 за FaceTime видео чат приложението на Apple, iTunes функционалността Home Sharing, и разбира се, безжичната технология AirPlay за споделяне и стриймване на медия онлайн.

По този начин, потребителите на iPad и iPhone ще могат да стриймват музика, филми, и тв шоу програми от всяка iTunes библииотека директно на своя компютър или мобилно устройство посредством локална Wi-Fi връзка.

Интересните неща обаче не свършват дотук. С iOS 4.3, всички iPhone телефони ще имат така наречената Personal Hotspot функционалност, с която ще се превръщат в портативни безжични рутери, и ще могат да споделят своята интернет връзка с други устройства.

iOS 4.3 ще бъде достъпна за безплатно сваляне от iTunes за iPad, iPhone, и трето и четвърто поколение iPod touch от 11 март.

Няма коментари:

Публикуване на коментар