четвъртък, 3 март 2011 г.

Как да превърнем iPad в цифрова фоторамка

Компанията Pixable представи iPad версия на Photofeed, уеб приложение за организиране и сортиране на снимки от Facebook. Вече може да ползвате устройството си, за да браузвате по нов и забавен начин, и да разглеждате стотици, и дори хиляди снимки в социалния сайт.

Приложението позволява на потребителите да разглеждат всички снимки на приятелите си, без да се налага да влизат в различните профили на приятелите си. За целта е създаден специален алгоритъм, който сортира снимки по различни категории като например, ‘семейни актуализации’.

Освен това, Photofeed ви дава възможност да получите известие когато точно определени приятели са ‘тагнати’ в нови снимки. И към всичко това, разбира се, има опции за поддръжка на функционалността „like”, и на опцията за коментари.

iPad версията на Photofeed има и слайдшоу функция, която показва снимки по начин, подобен на дигитална рамка. Приложението си заслужава да се тества, тъй като предлага възможност за разглеждане на всички снимки в Facebook без да се налага да стоите в постоянно в сайта, освен това ви спестява и време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар